Nyhed

Stutteri Sortemosegaard - Barockpinto.eu - frieser - friese

08-01-2013

2013 er nu igang, og det med et super hingsteføl født den 01-01-2013. Denne lille hingst er kommet til at hedde Silhouet af Sortemosegaard, og er efter Felle 422. Hans mor er 1pr. sterhoppen Aaltje, som er efter Tietse 428, og derefter kommer Hannes 296 - hoppen, Roos Boszorg, mor til Monte 378.

15-09-2012

Igen i 2012 var Sortemosegaard med til den centrale kåring ved KFPS i Holland, og igen i år var det med hele 3 heste. Det er første gang at en dansk stald har haft 3 heste med 2 år i træk! Hestene var Kyra S.R., Riaa A.B. og Earth Angel T.C.B. Alle 3 heste gjorde det super oven  på den 8 timer lange rejse, og var dermed med til at vise at vi i DK også kan være med når det gælder toppen af frieseravl.

14-09-2012

For første gang i dansk historie, havde vi en dressur med i holland. Hingsten Thijs S. som er efter Beart 411, bliver redet af Ida Thomsen og er ejet af Lienhesten i NordJylland.

Se Billeder Her

15-07-2012

26-08-2012

Endnu En Succesfuld Kåring For Sortemosegaard.

Den anden kåring er nu overstået, og det med stil! Den blev afholdt på landsskuepladsen i Herning. Der var et fint fremmøde, og omkring 100 heste med til kåringen. Sortemosegaard havde 5 heste med, alle gjorde det særdeles godt! Vores 1års Kyra blev således 1pr. og UngChampion, vores 3 års Echoes of Love blev først 1pr. ster og senere på kåringen opnåede hun v. kroon. Hun sluttede kåringen af med at blive GrandChampion.

Billeder kommer snart her! 

Succesfuld Kåring For Sortemosegaard.

Kåring Øst 2012 er nu vel overstået, og det med

ikke mindre end 3 Championtitler til Sortemosegaard.

16-01-2012

Hingstekåring ved KFPS er nu vel overstået. Læs mere og se billeder fra en dejlig weekend HER

01-01-2012

Sortemosegaard får ny hejmmeside og nyt logo.

Tiden er nu inde til at Stutteri Sortemosegaard får ny hjemmeside, og vi har derfor også besluttet at skifte vores logo. Vi har derfor i nogen tid arbejdet på denne nye hjemmside i samarbejde med Team AD Edition, som også har designet vores nye logo. Her ses den tidlige skitse af vores nye logo. Vi kan derfor byde velkommen til nye tider!

20-12-2011

Fotoshoting på Sortemosegaard

November blev en månede som vi vil huske i lang tid. Vi havde den ære at ligge stald og heste til fotoshoting af den nye solbrilleserie, Jim Wild. Læs mere og se de super billeder af Riaa A.B. Kroon/Sport, 1pr sterhoppen Aaltje, og ikke mindst modellen Sarah Grünewald.

13-12-2011

Danmarks første Kroon/Sport hoppe.

Danmark har nu fået sin første Kroon/Sport hoppe. Hoppen Riaa A.B. som er efter Jacob 302 x Heinse 354 kom til DK i foråret 2011, og var på det tidspunkt ster 2pr. Hun deltog efter en god og lang træning, til kåring Vest hos Dff i Aug. og opnåede på denne kåring 1pr. og v. Kroon. Hun kom derefter i træning hos Benni van Es i Holland, som hurtig så hvad Riaa allerede kunne, og gjorde derefter arbejdet færdigt på rekordtid. Riaa opnåede på 4 shows i Holland 5 point i Z-level, hvad var nok til at hun gik endelig Kroon og Sport på samme tid. Vi takker Benni for det super arbejde han har lagt i hende! Se mere HER

27-08-2011

Endnu en super kåring for Sortemosegaard

Den sidste kåring i Danmark blev endnu engang en dag som vi vil huske. Vi var så heldige at have ialt 8 heste med, deriblandt 3 kundeheste. Alle 3 gjorde det super fint på kåringen og blev stb, stb 3p og ster 2pr. Fra vores egen stald havde vi glæden af at vise en 2års hoppe som fik 1pr, 2 3års hopper som fik ster 2pr. og ster 1pr. Sidst men ikke mindst havde vi 2 ster hopper med for at se om de var klar til en god kåring og begge fik ster 1pr. Den ene opnåede senere samme dag v. Kroon og skal nu i ridning i Holland. Vi siger tak til vores kunder Dff og ikke mindst til vores hjælpere, for en uforglemmelig dag.

09-07-2011

Sortemosegaard står endnu engang forrest!

Årets første kåring ved Dff blev en stor oplevelse

 for Stutteri Sortemosegaard, på mange måder! Vi havde

fornøjelsen af at fremvise 4 heste som alle gjorde det

super. En gik stb, en stb 3pr, en ster 2pr og sidst men ikke

mindst Earth Angel som fik 1pr. og senere Young Champion

med de højeste point i mange år for ungheste. Earth Angel

er dermed klar til centralkåring i Holland hos KFPS. Vi takker

vores kunder og ikke mindst Dff for en super hyggelig dag i

Ringsted.